www.pss.bg Форуми www.pss.bg
Форумът на ПСС

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
The Old Forum

Думи на благодарност към ПСС...

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.pss.bg Форуми -> Съобщения на ПСС
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kancho
Ветеран
Ветеран

МнениеПуснато на: Вто Фев 02, 2010 11:43 pm    Заглавие: Думи на благодарност към ПСС... Отговорете с цитат

Здравейте,

В неделя имах инцидент на писта Ястребец 2 в ски зона - Боровец. Паднах и усуках коляно, тъй като не ми се отвориха автоматите на ските. Полежах, опитах се да стана и не успях. Болката беше силна. Обадих се на 112, от там веднага ме свързаха с ПСС, а те от своя страна изпратиха екип, който се забави не повече от 5-10 минути. Момчетата, които дойдоха да ми помогнат бяха много уверени, спокойни и действаха много организирано. Транспортираха ме до паркинга, а там ме чакаше джип на ПСС, който да ме закара до колата. Впечатлена съм от бързината и професионализма на екипа. Тогава забравих да питам как се казват, само си спомням, че името на единия е Жоро.

Искам сърдечно да благодаря на целия екип на ПСС за помощта в този момент и да Ви пожелая да продължавате на спасявате хора, изпаднали в беда със същия професионализъм, организираност и увереност.

Поздрави,

Павлета Тодорова
София
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kancho
Ветеран
Ветеран

МнениеПуснато на: Чет Фев 04, 2010 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На 21.12.2009 г. на писта Балканиада на Банско около 14.30 ч., паднах сериозно и счупих подбедрицата на левия крак.
Искам да изразя огромната си благодарност кам екипа на ПСС, които пристигнаха 3 минути след обаждането и с невероятен
професионализъм ме транспортираха до медицинския пункт.
Благодаря Ви много за всичко, което направихте за мен !
Лични благодарности и за един от спасителите - Коки !
Поздрави
Десислава Бояджиева
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kancho
Ветеран
Ветеран

МнениеПуснато на: Вто Мар 30, 2010 9:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за бързата реакция от страна на ПСС в петък в Пампорово.Майка ми си е разтегнала връзка на коляно и е била много бързо и внимателно извозена до лекар,вече се разхожда внимателно.
И малко хумор добре че е попълнила точка 5 а не следващата в протокола,това е от нея с усмивка!
Върнете се в началото
kancho
Ветеран
Ветеран

МнениеПуснато на: Вто Апр 13, 2010 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,

На 10 април в 13.10 претърпяхме много сериозен инцидент в района на връх Вихрен - северната стена на тур Кулоара. Искам да изкажа много специална благодарност на целия спасителен отряд от Банско, от който в спасителната операция се включиха 25 човека, както и на сезонните спасители от Благоевград, Трявна и Стара загора.

Към спасителите се включи и Мартин Маровски – алпинист от Ловеч, който беше дошъл да участва на ски-рали. След като разбрал за инцидента, той се присъединява към екипа и дори не можа да си получи наградата от ски-ралито, тъй като спасителната операция продължи до тъмно.

Реакцията на ПСС Банско беше светкавична! Ние бяхме на около 2600 м н.в. Първите спасители пристигнаха за по-малко от 3 часа. Петър беше с открита фрактура на лявото подбедрие, зависнал на въжето. Аз го осигурявах. Беше паднала мъгла и когато чухме: “Хей… добре ли сте…?” бяхме изненадани, не вярвахме на ушите си, че толкова, ама толкова бързо някой ще ни открие! Момчетата подходиха с изключително голям професионализъм и човечност.

Те се изкатериха до нас по колуара, направиха две установки, за да ни спуснат до началото на кулоара, взеха необходимите мерки за кръвоспиране и облекчаване на болката на Петър и шинираха крака му. Всичките 30-ина мъжки момчета постоянно се сменяха на носилката, за да ни придвижат колкото може по-скоро до организираната от тях линейка на спешна помощ. Наред с много милите думи, с които ни говориха през цялото време, спасителите бяха качили предостатъчно храна и вода за двама човека. Наистина беше невероятна тяхната подготовка!

МОМЧЕТА, понякога няма много думи за големите работи – едно ГОЛЯМО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на целия отряд на ПСС Банско!

Майя и Петър
Върнете се в началото
kancho
Ветеран
Ветеран

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2010 8:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте! За първи път пиша в този форум, а поводът е да споделя благодаростта си към екипа на ПСС, които днес следобед ни помогнаха на Витоша (на мен и моята приятелка Елица), след като буквално за 5 минути се изгубихме в района на Алеко и след като се полутахме около час в гората, потърсихме тяхното съдействие по телефона. Звучи нелепо, просто невероятно, но това наистина ни се случи. Радваме се, че попаднахме на такива всеотдайни и точни хора в планината, които се отзоваха по такъв начин, в случай на нужда и безпомощност. Момчетата дойдоха много бързо и ни преведоха в правилна посока, отвъд нападалите от дървояди дървета. Ние едва ли щяхме да се справим без помощта им, поне не без по-сериозно произшествие...
Много благодарим за всичко, бяхте наистина прекрасни!
Гордеем се с вас! Успех и късмет във всичко!
Мила § Елица
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.pss.bg Форуми -> Съобщения на ПСС Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети